Carp Zoom Turbo Boilie Pasta - 500 g/Černý pepř-Játra
Kód: CS-VCZ1739Související produkty
Novinka
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mikbaits X-Class boilie Robin Red + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
od 698 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mirabel boilie 300g - Česnek 12mm + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
179 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mivardi Rapid Boilies Platinum ProActive - Sea 150g | 20mm + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele
79 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mikbaits BiG boilie - BigB Broskev Black pepper + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
od 439 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mikbaits BiG boilie - BigS Oliheň Javor + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
od 439 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mivardi Rapid Boilies Excellent - Monster Crab + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele
od 79 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mivardi Boilies Rapid Excellent Kapří Guláš + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele
od 223 Kč
Detailní popis produktu
Rychlorozpustný (v závislosti na teplotě vody 10-60 min) dobře přilnavá pasta na boilies a jinou návnadu, která vytvoří v okolí návnady z menších a větších zrn oblak. Jednoduše použijte libovolnou nástrahu a obalte ji boilies pastou. Ještě lepších výsledků dosáhnete, pokud obalíte pastou celou montáž. ► 500gr/ Černý pepř-Játra Výrobce Carp ZoomDoplňkové parametry
Kategorie: | Obalovací těsta a pasty |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mikbaits BiG těsto + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
179 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mikbaits Fanatica těsto + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
179 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mikbaits Spiceman těsto + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
179 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
CC Moore Odyssey XXX - Obalovací těsto 300g + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
228 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
CC Moore Pacific Tuna - Obalovací těsto 300g + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
228 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář