Carp Servis Václavík Boilies Boss2 SPECIÁL - Přírodní játra
Kód: CS-6978Související produkty
Hmotnost: 2,5 kg, Průměr: 20 mm
Skladem u dodavatele
| CS-5681
EAN: 8592334005681
Můžeme doručit do:
7.5.2025
629 Kč
Hmotnost: 1 kg, Průměr: 16 mm
Skladem u dodavatele
| CS-5643
EAN: 8592334005643
Můžeme doručit do:
7.5.2025
278 Kč
Hmotnost: 1 kg, Průměr: 20 mm
Skladem u dodavatele
| CS-5650
EAN: 8592334005650
Můžeme doručit do:
7.5.2025
278 Kč
Hmotnost: 1 kg, Průměr: 25 mm
Skladem u dodavatele
| CS-5667
EAN: 8592334005667
Můžeme doručit do:
7.5.2025
278 Kč
Hmotnost: 200 g, Průměr: 16 mm
Skladem u dodavatele
| CS-6978
EAN: 8592334006978
Můžeme doručit do:
7.5.2025
95 Kč
Hmotnost: 200 g, Průměr: 20 mm
Skladem u dodavatele
| CS-6985
EAN: 8592334006985
Můžeme doručit do:
7.5.2025
95 Kč
Detailní popis produktu
Přírodní játra jsou pecka posledních sezón, která i po více než třech letech dokáže svou účinností překvapit prakticky při každé vycházce. Jedná se o klenot současné výroby, který můžete použít od pozdního jara až do podzimu, ideálně však při teplotách vody nad 10 °C. Základ tvoří čistě přírodní enzymaticky upravený jaterní derivát, jehož účinnost je opravdu fantastická. Naturalna wštroba w cišgu ostatnich dwóch lat stała się podstawš naszej oferty. Jest prawdziwym rarytasem naszej obecnej produkcji. Może być stosowana od pónej wiosny do jesieni. Najlepiej, przy temperaturze wody powyżej 10° C. Podstawę składu stanowi czysty naturalny enzym pochodzšcy z wštroby o wysokiej wydajnoci. Podobnie jest w przypadku nowszej wersji z 2015 roku wštroba-wanilia. Ten wariant również do tej pory nie zawiódł, wręcz przeciwnie. Ta przynęta sprawdzi się w wodzie o temperaturze nawet nieco poniżej 10° C. Natural liver is our hot latest introduction, bringing one surprise after another during its testing in 2013. Its base is natural enzyme-altered liver derivate, without any aggressive appearance but with fantastic effectiveness. Výrobce: CSVDoplňkové parametry
Kategorie: | Hotové boilies |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Příchuť: | Játra |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.