Tekuté potravy 300ml - Liquid Belachan + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Kód: MB-MT0019Související produkty
Akce
Kód na slevu 10%: SLEVA10
99 Kč
–11 %
Mivardi Rapid Boilie Paste ProActive - Scopex + Smetana 150g + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele
88 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mikbaits Fanatica těsto + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
179 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mikbaits eXpress těsto + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
179 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mikbaits Liverix těsto + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
179 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mivardi Rapid Boilie Paste ProActive - Oliheň 150g + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele
88 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Spiceman těsto 200g - Chilli Squid + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
179 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Spiceman WS těsto 200g - WS3 Crab Butyric + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
179 Kč
Detailní popis produktu
Tekutá verze belachanové kostky, která se mnohem snadněji používá. Je vynikající jako přísada do boilies, nebo ji můžete použít k polévání návnad a nástrah. Vůně fermentovaných krevet je pro kapry neodolatelná. Je také vynikající k zvlhčování sypkých vnadících směsí ke zvýšení jejich přitažlivosti.Doplňkové parametry
Kategorie: | Boostery a posilovače |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Carp Zoom Favourite Aroma Liquid Plus - 200 ml/mořské plody
Skladem u dodavatele
104 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Mivardi Rapid Booster - Krill 500ml + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele
115 Kč
Carp Servis Václavík Lososový protein booster - 500 ml/Chobotnice
Skladem u dodavatele
59 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Nutrabaits tekuté boostery - Trigga 500ml + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
348 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Ringers - Bananaroma Glaze 100ml + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
323 Kč
Kód na slevu 10%: SLEVA10
Liquirigs - Liquid Zig Booster Milky Amino 100ml + Kód na slevu 10%: SLEVA10
Skladem u dodavatele.
398 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář